Vi serverar en generös säsongsbetonad buffé med svensk husmanskost och internationella inslag. Det finns alltid fem rätter att välja på och en stor salladsbuffé, och till kaffet finns alltid dessert att runda av din måltid med. Vi kan också hjälpa dig att ta mötet eller festen till en helt annan nivå – oavsett om det gäller fika, lättare rätter, matiga bufféer eller stora middagar. I vårt café serverar vi starkt kaffe och välförtjänta bullar
Priser: Kontant: 130 kr | Stamgästkort: 120 kr
Lunchen serveras 10:30-13:30
Varmt välkommen!
*Bami goreng med ketchap manis, chili och krispig soyafärs
Frasig fisk med skagensås, picklad gurka och dillkokt potatis
Ingefärsbakat färskt kycklingbröstfilè med jordnötssås och ris
**Lasagne al forno med riven ost och tomatsås
Dagens extrarätt
Dessert: Mjukglass med tillbehör
*Dagens vegetariska
Ugnsstekt kapkummel med bakade betor, sauce verte och dillslungad potatis
Frukostkorv med pepparotssås med bakad morot och persilja
Dessert: Tisdag, då blir det något gott efter maten
Idag håller vi stängt!
*Vegetarisk medelhavsgryta med rostad paprika, aubergine samt vitlökscreme och ris
Teriyakiglacerad sejfile toppad med julienne och sojabönor serveras med limecrème
Kycklinggyros med fetaost dipp och syrlig tomat&löksallad
Soppa på spenat och broccoli samt krutonger
Dessert: Tunnpannkakor med sylt och grädde
*Falafel med pitabröd, tomatsallad, mynta, syrad lök och hummus
Laxfärsbiff med dill och dijoncrème samt syrlig gurksallad
Fläskschnitzel med örtsmör, pepparsky och stekt delikatesspotatis
Todays special
* Vegetariska alternativet går att få veganskt, fråga köket * Vegetarian option, also available as vegan, please ask the kitchen
** Veckans rätt/ ** Weekly special
*Vegetarisk wook med oumph, svamp, kokosmjölk, sweetchili och nudlar
Bakad kummel med saffranssås, fänkål och kokt potatis
"Hot, sweet and sour" Sechuankyckling med jasminris
**Kryddstekt gårdsgris med bearnaisesås, bakad tomat, haricotes vertes och rostad potatis
*Kikärtsbiffar med mynta yoghurt och rostad potatis
Stekt panerad fisk med dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Pannbiff med gräddkokt purjolök, saltgurka och kokt potatis
Efter maten: Något gott till kaffet, det är ju tisdag
*Pasta penne med krämig svamp och purjolök, grana padano
Asiatiska fichcake med Koreansk gurka och basmatiris
Hjortskavpanna med Karl-Johanvamp, champinjoner, lingon och potatispuré
*Fried rice med tofu, ägg, jordnötter och sirachayoghurt
Dagens fisk med sparris, spenat och vittvinssås
* Stekta nudlar med pulled vego, soja, chili, lime & sesam
Parmesan & paprikagratinerad kummel med örtagårdssås & dillslungad potatis
Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och saltgurka
** Faijitas med gräddfil, salsa fresca och tortillabröd
* Indisk spenatgryta "Paneer tofu" och basmatiris
Ugnsbakad sejfile med sparris och broccoli, hollandaisesås och dillslungad potatis
BBQ-bakad karré med chipotlecrème, primörer och klyftpotatis
Dessert: Smulpaj med vaniljsås
* Smörbönsbiffar med tzatziki och kryddrostade grönsaker
Bohuslänsk fiskgryta med musslor, räkor och aioli
Lammfärsbiffar med tomat och myntacreme samt rostad potatis
* Krämig pasta med stekt broccoli, vita bönor och fetaost
Makrill "Asian style" med avocadodipp serveras med rättikssallad och nudlar
Sotad kyckling med caesarpotatis, vårprimörer, grönkål och krispigt bacon
Grön ärtsoppa med smak av mynta
* Piccata på aubergine med tomatsås och stekt ris
Pasta frutti di mare med het tomatsås, skaldjur och parmesan
Schnitzel med café de Parissmör, gröna ärtor och rostad potatis
E-post: taste.kth@nordrest.se
Adress: Malvinas väg 4, 114 28 Stockholm
Telefon: 08 - 15 92 50
Enhetschef: Roger Bertilsson
E-post: roger.bertilsson@nordrest.se
Telefon: 076-7771438
Måndag - Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 10:30 - 13:30
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.